Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Αντίο με νίκη

Η Καλλιθέα αποχαιρέτησε το κοινό της για το 2012/13 κερδίζοντας 2-1 τον Φωκικό.

Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητα, αλλά με αρκετές δυνατές μονομαχίες δεδομένου ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Καλλιθέα κέρδισε 2-1 τον Φωκικό στο Ελ Πάσο. Τα γκολ για την ομάδα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή πέτυχαν στο 27' ο Μαρουκάκης, αξιοποιώντας τραγικό λάθος του Χαλόυλου και στο 50' ο Τρεκαρίτσι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αράγια. Ενδιάμεσα το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου είχε ισοφαρίσει προσωρινά με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Μπουλούλη.

Εκτός όμως από γκολ το παιχνίδι είχε και μεγάλες επεμβάσεις με τον Κατσούλη να βγάζει τρία (!) τετ α τετ των φιλοξενούμενων (Ευσταθίου, Σουλελέ, Ουόρντεν) και τον Γεωργίου να αποκρούει τετ α τετ του Τρεκαρίτσι.

Για την Καλλιθέα αυτό ήταν η πρώτο τρίποντο μετά από πέντε ματς. Ο Φωκικός από την άλλη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με μόλις μία εκτός έδρας νίκη, αυτή επί της Επανομής στην πρεμιέρα!

Στο τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της Καλλιθέας κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα και αποχαιρέτησαν για την εφετινή σεζόν τον κόσμο της ομάδας, που ανταπέδωσε με θερμό χειροκρότημα.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep