Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Του έβγαλε την ψυχή

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 στη Ριζούπολη και έβαλε φωτιά στην βαθμολογία και στον Απόλλωνα που πλέον νιώθει να κινδυνεύει τρια ματς πριν το τέλος.

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο αποκάλυψε στην κάμερα του OTEsport ότι ο προπονητής του, Γιώργος Βαζάκας του είχε πει πως θα κρίνει το ματς, αλλά δεν φαντάστηκε πως η αγωνία θα έμενε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το γκολ που σημείωσε ο Νιγηριανός έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά χρειάστηκε στην τελευταία φάση ο Γιάννης Κατσίκης να μην σκοράρει με πέναλτι που κέρδισε ο Μανιάς από τον Πετκάκη. Η εξέλιξη της αναμέτρησης έδωσε μια πρόγευση για το τι ακολουθεί στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην δεύτερη κατηγορία.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο ρυθμός δεν ήταν καλός, έγιναν λίγες φάσεις και η αναμέτρηση άναψε μετά το γκολ του Ογκουνσότο που έφερε αρκετά νεύρα και αύξησε την πίεση του Απόλλωνα στην περιοχή του Γκίτκου. Η φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις σηκώνει αρκετή συζήτηση, αφού ο Πετκάκης με τον Μανιά απλά διεκδικούν την μπάλα στην περιοχή και ίσως να είναι τραβηγμένη η υπόδειξη τη στιγμή που πιο νωρίς δεν είχε δείξει την άσπρη βούλα σε πιο αμφιλεγόμενο μαρκάρισμα πάνω στον Τσιλιγκίρη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας (86' Κύργιας), Κατσίκης, Καμαρά, Μανιάς, Τσεμπερίδης (71' Καραμαλίκης), Φαρινόλα (69' Τσιλιγκίρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πινδώνης, Ολίσε (80' Γκότοβος), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης (57' Ογκουνσότο), Καρράς (87' Πετκάκης), Κωστούλας, Στογιάνοφ

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep