Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι Σέρρες... πάνε την ΑΕΛΚ!

Η ΑΕΛΚ όπως πέρυσι, έτσι και φέτος σκόραρε τρεις φορές (3-1) στις Σέρρες και βλέπει απευθείας άνοδο.

Η ομάδα της Λέσβου είχε πάρει τον αέρα του Πανσερραϊκού με τρεις νίκες στις προηγούμενες μεταξύ τους συναντήσεις. Την Τετάρτη (15/05) το απόγευμα έκλεισε καρέ και όπως πέρυσι (3-2), έτσι και τώρα σημείωσε τρία γκολ (3-1) και βρίσκεται μια ανάσα από την τριάδα, σβήνοντας παράλληλα τα όνειρα των γηπεδούχων για είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

Ο Κάντζι στο 14’ άνοιξε το σκορ έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας και στο 44’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε με τον Κόντο στο 49’, αλλά στο 75’ ήρθε το 3-1 από το Γάλα, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι στην προηγούμενη φάση σε ανατροπή του Γκουγκουλιά από τον Αναστασιάδη…

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουκινί, Δ. Τριανταφύλλου (46' Γκουγκουλιάς), Κ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης (72' Σιάκκας), Σίμιτς, Τοντόροφ, Κόντος, Στεφανίδης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (59' Γάλας), Μανούσος (53' Κριπιντίρης), Ντιμπαλά, Κάντζι (80' Βλαστέλλης).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep