Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωνές... ανόδου για Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός βγήκε νικητής (1-0) από το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Βερπακόφσκις από τον Αραμπατζή.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι που είχε ένταση, δυνατές μονομαχίες και λίγες ουσιαστικές φάσεις από τις δύο ομάδες, ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Σίσιτς και έκανε άλμα ανόδου απέναντι στον Εργοτέλη. Η ομάδα της Κρήτης κράτησε στα πρώτα λεπτά σε χαμηλά επίπεδα τον ρυθμό, δεν δέχθηκε πίεση και φάσεις από τα «καναρίνια» και προσπάθησε στη συνέχεια να απειλήσει στην περιοχή του.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όμως, ήρθε το γκολ για την ομάδα του Αργινίου έπειτα από ένα σουτ του Καμαρά που κόντραρε στον Σαρρή και στη συνέχεια στρώθηκε στον Σίσιτς. Ο Σλοβένος δεν δυσκολεύτηκε αφύλαχτος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, έγιναν πολλά δυνατά φάουλ, ελάχιστες φάσεις και πολλές κάρτες από τον διαιτητή που σφύριζε συνέχεια και δεν βοήθησε την ροή του αγώνα.

Στο 62ο λεπτό ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το μαρκάρισμα του Αραμπατζή στον Βερπακόφσκις που ήταν μόνος με το τέρμα και ζήτησε πέναλτι και κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό του Παναιτωλικού. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Εργοτέλης πίεσε και έψαξε τα σουτ έξω από την περιοχή χωείς αποτέλεσμα, με τον Παναιτωλικό να κυνηγά τις αντεπιθέσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής (71' Μουμίν), Κούσας, Γκόλιας, Μελισσάς, Μπακάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι (61' Μπελόν), Καμαρά, Σίσιτς (89' Πασάς), Μπόγιοβιτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης - Βασίλης Πλεσίτης): Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Γκαντιάγκα (85' Κοζορώνης), Ρομάνο, Χρυσοφάκης (60' Δωματάς), Μπουχαλάκης, Βερπακόφσκις, Ζαχόρα (60' Χαλκιαδάκης).

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάιος 2013 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep