Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έργο-τέλεια μπάλα!

Απολαυστικός ο Εργοτέλης, 2-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο.

Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του πραγματοποίησε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί έπαιξαν ωραία μπάλα, έχασαν σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα. Ενώ οι Βολιώτες έπρεπε να μπουν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσουν (είχε ανοίξει το σκορ ο Λετονός Βερπακόφσκις στο 28'), οι Ηρακλειώτες ήταν αυτοί που άσκησαν αφόρητη πίεση για ένα δεύτερο γκολ. Ειδικά μέχρι το 70' το συγκρότημα των Λαμπράκη-Πλεσίτη ήταν απλά εντυπωσιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να τα έχουν χαμένα και δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν. Ειδικά όταν ο Γόγολος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες (υπέπεσε σε πέναλτι και ευστόχησε ο Βερπακόφσκις), εκεί όλα είχαν τελειώσει. Ακόμα και μέχρι το τέλος ο Εργοτέλης προσπαθούσε να βρει για τρίτη φορά το δρόμος προς τα δίχτυα. Ακόμα και έτσι, η νίκη είναι τεράστιας σημασίας για τους «κιτρινόμαυρους». Μόνοι στη δεύτερη θέση και πλέον ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα πρέπει ασφαλώς να σταθούμε στην εμφάνιση του Βερπακόφσκις. Άργησε να σκοράρει φέτος με τον Εργοτέλη (ήταν τα πρώτα του γκολ), αλλά τουλάχιστον ήρθαν σε μια κομβική στιγμή της σεζόν.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης - Βασίλης Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης (81' Κοζορώνης), Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (85' Χαλκιαδάκης), Ζαχόρα (73' Δωματάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε (63' Μπακαγιόκο), Μπολάτι (46' Ανιέτε), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης (69' Γκότοβος).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Χαρίτος, Χριστοδούλου (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep