Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ταξιαρχία… Λιονταριών

Ο Πανσερραϊκός των χιλίων προβλημάτων υποχρέωσε σε ήττα (1-0) τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Οι συνθήκες που επικρατούν στις δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα δεν παίζουν μπάλα και τα «λιοντάρια» απέδειξαν στη Ριζούπολη ότι δεν πρέπει κανείς να τους υποτιμά. Με ένα απίστευτο γκολ του Τοντόροφ στο 70’ υποχρέωσαν τον πρωτοπόρο στη 2η εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής την 7άδα! Όσο για τον Απόλλωνα; Μάλλον οι παίκτες του θεώρησαν ότι ήδη έχουν αλλάξει κατηγορία και έμειναν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική μακριά από τις νίκες.

Σε ένα κακό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και πολλές φάσεις, ο Πανσερραϊκός έκανε γκολ μια από τις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν στην αναμέτρηση και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον έφεραν πιο κοντά στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Ο Τοντόροφ πήρε την μπάλα μετά την ωραία πάσα του Ράνιτς, με το στήθος την έστρωσε μπροστά του και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια με το γόνατο την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να μπει καλά στην αναμέτρηση, έκανε ελάχιστες φάσεις και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε η εστία του Πανσερραϊκού. Ο Αλέκος Βοσνιάδης προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα με δύο γρήγορες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν υπήρξε θεαματική ανατροπή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης (56' Διαμάντης), Δεληζήσης, Κύργιας (63' Ντόε), Ρόβας, Κατσίκης, Λεοντίου (57' Μπάρκογλου), Μανιάς, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Σίμιτς (69' Ράνιτς), Σ. Τσιμίκας, Κόντος, Στεφανίδης (46' Τοντόροφ), Κ. Τριανταφύλλου, Τσούτσης (79' Τσαούσης).

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep