Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντέρμπι με τα όλα του!

Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς με 10.000 οπαδούς, δύο αμφισβητούμενα πέναλτι και τέσσερις κόκκινες!

Η πρώτη μεταξύ τους μάχη (0-0) είχε ξεχαστεί την επόμενη μέρα. Αυτή του Σαββάτου (20/04), όμως στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Νίκης Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό στη μνήμη των περίπου 10.000 οπαδών που την παρακολούθησαν και οι οποίοι δημιούργησαν εκρητική ατμόσφαιρα.

Νικητής δεν αναδείχτηκε, αλλά το σπουδαίο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής θα το θυμούνται όλοι λόγω των δύο αμφισβητούμενων πέναλτι και των τεσσάρων (!) κόκκινων που έδειξε ο διαιτητής Τίκας, αφήνοντας τους τυπικά γηπεδούχους με 8 παίκτες και τους «ερυθρόλευκους» με 10! H Νικη, βέβαια, θα το θυμάται περισσότερο λόγω των πολλών διαμαρτυριών για τη διαιτησία, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του εξοργισμένου, Απόστολου Χαραλαμπίδη στο φινάλε.

Στο 12’ ο Κωστούλας είδε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Φλίγκου, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για φάουλ και όχι για πέναλτι. Ωστόσο, ο Φλίγκος άνοιξε το σκορ ένα λεπτό μετά… Στο 27’ και παρότι ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιζε με παίκτη λιγότερο κέρδισε πέναλτι (παράβαση δεν υπήρξε) για μαρκάρισμα του Βέρτζου στον Σολάκη. Ο Βούρας, όμως με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του σε εκτέλεση του Ανιέτε.

Η αριθμητική υπεροχή των «κυανόλευκων» κράτησε μέχρι το 45’, με τον Ριζογιάννη να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια και οι δύο ομάδες αοχώρησαν εν μέσω έντασης και βροχής καθισμάτων προς τους ποδοσφαιριστές της Νίκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν στροφές και εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Ριζογιάννη έφτασαν στην ισοφάριση στο 58’ με κεφαλιά – ψαράκι του Μπρέσκα. Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, αλλά η πολύ αυστηρή αποβολή του Κυριάκου (69’) και η τραβηγμένη του Βέρτζου στο 80’ δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά το μόνο που κράτησε ήταν ότι με 8 ποδοσφαιριστές δεν ηττήθηκε και πήρε έναν πολύτιμο, έτσι όπως εξελίχθηκε, πόντο.

Στο φινάλε υπήρξε ξανά ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον Μπρέσκα να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βούρα και τον Ριζογιάννη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Χατζής (82’ Καρατζάς), Σκούφαλης (55' Παππάς), Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Φλίγκος (72' Λαλίν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης (78’ Καπετάνος), Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (56' Ογκουνσότο), Σολάκης (71' Ναντάγια).

Διαιτητής: Τίκας (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Νακόπουλος, Μπαμπάς (Αθηνών)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep