Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι τριάδα ο Εργοτέλης

Το χρέος του ο Εργοτέλης, επέστρεψε σε τροχιά απευθείας ανόδου με τρίποντο (2-0) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής.

Με την επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές συνδυάστηκε η μετά - Γκόγκιτς εποχή στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Εργοτέλης δεν έπιασε σπουδαία επίπεδα απόδοσης, δεν κατάφερε να ξεσπάσει κόντρα στην αδύναμη Επανομή, αλλά τουλάχιστον πήρε μια άνετη νίκη που τον έφερε πάλι στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Super League.

Μπορεί να μην έχουν αγωνιστεί ακόμη οι «διώκτες» του και να μοιάζει προσωρινή η θέση του, αλλά δεν είναι αφού οι άλλες ομάδες έχουν κάνει το ρεπό τους. Ο Χρυσοφάκης που μπήκε στο 10ο λεπτό στη θέση του Χαντί που τραυματίστηκε, άνοιξε το σκορ, ενώ το δεύτερο ήρθε από τον Δωματά που είχε χάσει την σημαντικότερη ευκαιρία στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό.

Σημειώνεται ότι το αποτέλεσμα αυτό δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Σταύρο Λαμπράκη - Βασίλη Πλεσίτη, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο απίθανο δεν είναι οι Κρητικοί να συνεχίσουν με υπηρεσιακό δίδυμο μέχρι το φινάλε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης - Βασίλης Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα (71' Λεονάρντο), Ρομάνο, Δωματάς, Χαντί (10' Χρυσοφάκης), Βερπακόφσκις (85' Χαλκιαδάκης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Παπατζίκος, Κουλίδης (76' Μπέκα), Μπαλασάς (69' Λαμπερνάκης), Κουκουλέκης, Νταντάμης, Δραγανίδης (87' Κεφαλάς), Παπαστεργίου, Σαμουηλίδης, Αναστασίου, Τοπούζης.

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep