Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πέταξε» με Μανούσο η Καλλονή!

Η Καλλονή δραπέτευσε με το «διπλό» από το Καυτανζόγλειο, καθώς νίκησε 1-0 τον Ηρακλή.

Χρειάστηκε να δώσει έντεκα σερί εκτός έδρας παιχνίδια για να πετύχει νίκη η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης έσπασε τη γκίνια στη Θεσσαλονίκη, μια και επικράτησε του Ηρακλή με σκόρερ τον αρχηγό της, Γιώργο Μανούσο. Οι νικητές, μάλιστα, συμπλήρωσαν δώδεκα αγώνες χωρίς ήττα και πλέον έχουν βάλει πλώρη για απευθείας άνοδο. Το γκολ που σημείωσαν οι νησιώτες ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν λίγες φορές που στην κόντρα επίθεση θα μπορούσαν να γράψουν το 0-2. Ο Γηραιός πίεσε την Καλλονή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι, όταν στο 71' ο Χ. Παληεγώργος έπεσε στην περιοχή του Σιδεράκη. Να σημειωθεί ότι με το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του Ηρακλή αποδοκίμασαν την ομάδα για την ήττα.


Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Σουλίδης, Ουκάρ, Παληγεώργος Γ., Λόπεθ (53' Ισαάκ), Στεφανίδης (46' Φερνάντεζ), Παληγεώργος Χ., Βαγγελόπουλος, Γεωργίου (53' Τσερκέζος), Κιρόφσκι

 

ΑΕΛΚ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο (87' Βαλιός), Σιλιγαρδάκης (75' Κριπιντίρης), Χωριανόπουλος (51' Ντιμπαλά), Κάντζι.

 

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Έβρου)

 

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep