Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εδώ είναι Αγρίνιο!

Με μαέστρο τον Μπελόν ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου και βλέπει απευθείας άνοδο!

Οι οργανωμένοι επέστρεψαν στη θέση τους και ο Παναιτωλικός με την απόδοσή του στο μεγάλο ντέρμπι της 31η αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου όχι απλά τους ικανοποίησε, αλλά τους «ζέστανε» ακόμα περισσότερο! Τα «καναρίνια» πανηγύρισαν με το χορταστικό 3-2 το τρίποντο σε βάρος των Θεσσαλών, αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία και με μαέστρο τον Μπελόν που έδωσε τρία έτοιμα γκολ βλέπουν ακόμα και απευθείας άνοδο!

Το ημίχρονο έκλεισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 24’ ο Μπόγιοβιτς και στο 43’ ο Καμαρά είχαν διαμορφώσει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Ανιέτε στο 48’, όμως ο Ισπανός «πάγωσε» όλο το γήπεδο με τον τραυματισμό του στο γόνατο… Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε τη συγκέντρωσή του, ο Παναιτωλικός τέσσερα λεπτά μετά ανέβασε τον δείκτη στο 3-1 και λίγο πριν το φινάλε με αυτογκόλ του Μελισσά διαμορφώθηκε το 3-2. Ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (53' Αραμπατζής), Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας (80' Γκόλιας), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (68' Κουτσοσπύρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Κατσιαρός, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Στογιάνοφ (46' Ανιέτε, 51' Ναντάγια), Γιενγκά, Σολάκης (71' Ογκουνσότο).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Σπανός (Αχαΐας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep