Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χ...άθηκε το θέαμα

Απόλλων και Καλλονή έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε φάσεις και υψηλό ρυθμό.

Οι δύο ομάδες έδειξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πως δεν είχαν τη διάθεση να ρισκάρουν σε καμία περίπτωση και ήθελαν να μην φύγουν χωρίς βαθμό από το γήπεδο. Ο Απόλλων κράτησε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, δέχθηκε στα πρώτα λεπτά πίεση από τους φιλοξενούμενους, αλλά χωρίς να δημιουργηθεί φάση που να επιτρέπει τον χαρακτηρισμό κλασική.

Το παιχίδι κύλησε με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, χαμένο χρόνο και πολλές βαθιές μπαλίες στην περιοχή. Η άμυνα του Απόλλωνα είχε σωστές αντιδράσεις, σε λίγες φάσεις επέτρεψε να μπουν στην περιοχή οι παίκτες της Καλλονής και έδωσαν την αίσθηση πως θα διατηρούσαν σχετικά εύκολα το μηδέν.

Η σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης ήταν η ατομική προσπάθεια του Μαρσέλο στο 85ο λεπτό, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή μόνος και τον σταμάτησε με γρήγορη έξοδο ο Γουμάγιας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (57' Καραμαλίκης), Καμαρά, Μανιάς, Φαρινόλα (78' Καραδέμητρος), Τσιλιγκίρης (85' Κιάσσος).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης (61' Γκόβας), Γάλας, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος (85' Μανουσάκης), Ντιμπαλά (72' Σερφά), Κάντζι.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep