Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ο Φαγιέ είχε άλλη άποψη...

Με σουτ «οβίδα» έξω από την περιοχή χάρισε τη νίκη (1-0) στην Καλλιθέα επί του Εθνικού Γαζώρου, σε ένα ματς, που πήγαινε ολοταχώς για 0-0.

 

Ο Γάζωρος είχε πιστέψει ότι θα φύγει με το βαθμό από την Καλλιθέα, όμως ο Φαγιέ διατηρούσε διαφορετική άποψη και με ένα εκπληκτικό γκολ (73'), λύγισε την καλοστημένη άμυνα των Σερραίων. Λιγοστές οι φάσεις εκατέρωθεν με την ομάδα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή να έχει την υπεροχή αλλά να δυσκολεύεται αρκετά στην τελική προσπάθεια με εξαίρεση το εκρηκτικό τρίλεπτο 70'-73', όπου έφτιαξε τρεις κλασικές ευκαιρίες (οι δύο από στημένες φάσεις) και πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Παναγιώτη Διλμπέρη εφάρμοσε την τακτική των αντεπιθέσεων, απειλώντας σε 2-3 περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε με τη βολίδα του Σενεγαλέζου, ο οποίος ένα λεπτό πριν το γκολ, είχε προειδοποιήσει ξανά με σουτ, υποχρεώνοντας σε μεγάλη επέμβαση τον Βαλσαμάκη. Μετά το 1-0, ο Γάζωρος ανέβασε πολλούς παίκτες στην επίθεση, αλλά ο Μιχελής δεν αισθάνθηκε πίεση και η Καλλιθέα διατήρησε εύκολα το τρίποντο.

Συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Φαγιέ (90' Φουτσίνι), Ατματσίδης, Μουσταφίδης, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι, Ρουσάκης, Σταύρου (46' Ματσούκας, λ.τ. 77' Αρβανίτης).

Πάγκος: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Αρβανίτης, Φουτσίνι, Θεολόγου, Αράγια.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Μερεσιώτης, Κοσμίδης, Κουκώλης, Καπίας, Σαββίδης, Χαριτίδης (84' Ζυγκερίδης), Ομπεντ (76' Αγγελακάς), Γαϊδαρτζής, Διαμαντίδης (59' Κωνσταντινίδης Σ.), Ναλμπάντης.

Πάγκος: Αποστολίδης, Μίχος, Κομνηνάκης, Μουσικάκης, Κωνσταντινίδης Σ., Ζυγκερίδης, Αγγελακάς.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Στόικος (Κέρκυρας), Σαββόγλου (Δ. Αττικής)

4ος: Σταθόπουλος (Δ. Αττικής)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε λεπτό προς λεπτό μόνο το FL News.

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep