Και τώρα… πιάστε τον!

Μετά το διπλό επί της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο», ο Ολυμπιακός Βόλου, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή μπάλα, κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό του τρίποντο, 2-1 τον Πανσερραϊκό.

 

Με τη νίκη τους αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενοι την απώλεια βαθμών του Ηρακλή Ψαχνών, που ήρθε ισόπαλος (2-2 ) στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μόλις στο 6’ να προηγηθούν με τον Ανιέτε, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Το 2-0 ήρθε στο 26’ με σκόρερ τον Πινδώνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τους παίκτες τους στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Γιενγκά, Μπρέσκα, Ανιέτε και Ογκουνσότο να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί μπροστά από την εστία του Κουτζαβασίλη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 21’ με τον Γκουγκουλιά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και έκανε συντήρηση δυνάμεων, τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητικός. Ωστόσο, κατάφερε να μειώσει με τον Τσούτση στο 88’. Απεναντίας, οι Βολιώτες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ με τους Μπρέσκα (64’) και Πινδώνη (72’).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε (69' Μπολάτι), Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ογκουνσότο (56' Σολάκης), Ανιέτε (78' Καπετάνος).

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντα Κόστα (63' Τσούτσης), Μίλιεβιτς, Γκουγκουλιάς, Κόντος, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Παντελιάδης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ. (55' Ράνιτς, 66' λ.τρ. Τσαούσης).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep