Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πόντο, πόντο για άνοδο

ΑΕΛ και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, με τους Θεσσαλούς να μην εκμεταλλεύονται την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να μην έχουν ούτε τελική στην εστία.

Για ακόμη μια αναμέτρηση η ΑΕΛ δεν εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία (0-0) και στο τέλος να κινδυνεύσει από τις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού.

Η θεσσαλική ομάδα ήταν εκπληκτική στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, πίεσε πολύ τους Αγρινιώτες, είχε κλασικές ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες που δεν κατέληξαν σε γκολ. Οι «κυανοκίτρινοι» άντεξαν, πήραν το κέντρο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο είναι χαρακτηριστικό πως δεν έκανε ούτε μια τελική η ΑΕΛ. 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τον Μπλέντι και τον Φαβάλι, με τους «βυσσινί» να χάνουν την ευκαιρία του πλασαρίσματος στη 2η θέση και τους Αγρινιώτες να μένουν δύο πόντους πίσω από την 7άδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ 

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (60' Λιαπάκης), Ζεκίνια (67' Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Μούτσα Μπλέντι (52' Παπαγεωργίου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Ιωάννου (46' Γκόλιας), Κούσας, Σφακιανάκς, Τζούνιορ, Φαβάλι (86' Καμαρά), Σίσιτς, Ιορδανίδης, Μπόγιοβιτς (84' Κουτσοσπύρος).

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep