Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Βύζας βούλιαξε την Παναχαϊκή!

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του σημείωσε ο Βύζας, επικρατώντας (1-0) αυτή τη φορά της Παναχαϊκής.

Μετά το «διπλό» στις Σέρρες σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου, ο Βύζας σημείωσε και νέα νίκη, τη δεύτερη σερί του, επί της Παναχαϊκής στα Μέγαρα. Το γκολ που χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του Ηλία Φυντάνη σημείωσε ο Καμίλ Κρολ (το πρώτο του με τα κιτρινόμαυρα). Η Παναχαϊκή περνάει βαθιά κρίση και είναι φανερό ότι πληρώνει τις αλχημείες της διοίκησης με τη φυγή σημαντικών παικτών. Οι Αχαιοί προσπάθησαν να φάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους και πανηγύρισαν τη νίκη. Έτσι ο πρώην προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Ηλίας Φυντάνης οδήγησε στο... άλμα την ομάδα του και έβαλε σε περιπέτειες τους Πατρινούς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βύζας (Η. Φυντάνης): Πουρής, Χαρτσιάς, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (69' Μανδύλης), Μπιτσάκος, Λιόλιος (90' Σπαγής), Νικολόπουλος, Κρολ, Γκεμίσης (78' Ταμπάκης), Αρναρέλης, Π. Βλάχος

Παναχαϊκή (Σ. Αντωνίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος (59' Χοτζάλι), Κοκκίνης, Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Κοιλιάρας Δ. (37' Ν' Τζιοντό), Φατιόν (51' Bάντερσον), Λίτσης, Σαλαμαστράκης.

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep