Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αμετάβλητη τριάδα

Λευκή ισοπαλία στα Ψαχνά ανάμεσα σε Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλωνα.

Ως είχε έμεινε η πρώτη τριάδα της Football League με την ολοκλήρωση του αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι στην Εύβοια ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, είχε όμως πάθος και πολύ δυνατές μονομαχίες. Ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο στο οποίοι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από το φινάλε, όταν στο 86' ο αφύλακτος Στεπάνοβιτς νικήθηκε από τον Γουμάγια. Ο Απόλλων λειτούργησε με τέτοιο τρόπο στο δεύτερο μέρος, ώστε να διασφαλίσει την ισοπαλία, προκειμένου να μείνει μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, και εντέλει τα κατάφερε.
Το ματς ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση μια και ο Ντόε δέχτηκε ρατσιστική επίθεση και μέχρι να τον κάνουν καλά πέρασε ένα δεκάλεπτο έντασης χωρίς αγωνιστική δράση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μήτσης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μπακομήτρος (81' Λιόσης), Α. Σικαλιάς, Γέσιτς, Χαϊκάλης (70' Σέγκος), Μπαράνγκος (77' Στεπάνοβιτς), Πούλγκα.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (83' Λεοντίου), Καμαρά, Ντιαλό (39' λ.τ Καραμαλίκης), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (71' Καραδέμητρος).

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep