Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπλόκο ΑΕΛ στον Ολυμπιακό Βόλου

Διαβασμένη η ΑΕΛ, έφυγε με το 0-0 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, που είχε δοκάρι στο 20'.

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 10.000 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στο Πανθεσσαλικό δεν μπόρεσε τελικά να δώσει ώθηση... νίκης στον Ολυμπιακό Βόλου και στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» παρατάχθηκαν με σαφή προσανατολισμό να πάρουν έστω τον πόντο και τα κατάφεραν, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά να μην έχουν την ουσία, δηλαδή το γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γιενγκά, ενώ δύο λεπτά μετά ο Σολάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό Σέρεμετ. Ο Σλοβένος γκολκίπερ, όπως και στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, έτσι και κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έπιασε εξαιρετική απόδοση και κράτησε το μηδέν παθητικό με μία ακόμα σπουδαία επέμβαση στο 85' σε προσπάθεια του Ογκουνσότο.

Φυσικά, η «λευκή» ισοπαλία ήταν κέρδος για την ΑΕΛ, η οποία έμεινε σε τροχιά απευθείας ανόδου με τον πόντο αυτό. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο γήπεδό τους για πρώτη φορά μετά το 0-0 με τη Νίκη και έμειναν τρεις πόντους μακριά από την 3η θέση.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Κατσιαρός, Πετκάκης, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Στογιάνοφ (60' Ολίσε), Μπρέσκα, Γιενγκά (78' Ογκουνσότο), Καπετάνος (46' Ανιέτε), Σολάκης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου (60' Σκούπρας), Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Δεινόπαπας (51' Ζεκίνια), Χασομέρης, Τσίγκας, Κρητικός Στ. (73' Πότσι).

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νακόπουλος, Μεϊντάνας (Αθηνών)

 

 

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep