Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νικητής στη Δράμα ο κόσμος!

Στο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Δράμα, ανάμεσα στη Δόξα και στον Ηρακλή Ψαχνών.

Το αήττητο σερί της συνέχισε η Δόξα Δράμας στο ματς με τα Ψαχνά. Οι «μαυραετοί» ήταν ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν τη νίκη που θα τους έδινε το δικαίωμα να σκαρφαλώσουν βαθμολογικά. Μάλιστα έχουν παράπονα από τη διαιτησία, μια και εκτιμούν ότι αδικήθηκαν σε ορισμένα σφυρίγματα του Κατσικογιάννη (Ηπείρου).
Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έδειξε ότι ξεπέρασε την ήττα στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη και έδειξε για μια ακόμα φορά το ψυχωμένο της πρόσωπο. Έπαιξε καλά αμυντικά και εξασφάλισε τον πολύτιμο βαθμό, που τη διατηρεί στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης αποτελεί ο κόσμος της Δόξας, ο οποίος έδωσε εντυπωσιακό παρών στο γήπεδο. Οι οργανωμένοι της Θύρας 4 επέστρεψαν στο πλευρό των «μαυραετών» και πλέον οι Δραμινοί του Παναγιώτη Τζαναβάρα έχουν έναν επιπλέον σύμμαχο στη μάχη που δίνουν.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (83' Χιντατσέλι), Κοντέων, Κάπελ, Μπουτζίκος, Πουλάκος (75' Τότο), Κάσσος, Στεργιανός (34' Στόικος), Μπάρος,

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μπακομήτρος, Λαμπρόπουλος, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε (67' Στεπάνοβιτς), Ρούτσης (85' Βαγκέλι), Μπαράνκος (75' Χαϊκάλης), Σικαλιάς Αγγ.

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep