Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λυτρωτής Λαμπίν

Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη (1-0) στις καθυστερήσεις χάρη στο γκολ του 21 ετών Λαμπίν και έσπασε το αήττητο του Ηρακλή Ψαχνών.

Η αμυντική τακτική που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ηρακλής Ψαχνών δεν του έδωσε τελικά την ισοπαλία και ο Λαμπίν με κεφαλιά στην εκπνοή της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη και απέδωσε δικαιοσύνη. Η ομάδα του Ηρακλείου έπαιξε σε όλο σχεδόν το παιχνίδι στο μισό γήπεδο την ομάδα της Εύβοιας, η οποία ανέβηκε ελάχιστες φορές στην εστία του Αθανασίου για να απειλήσει.

Με κινητήριο μοχλό τον Ρομάνο, πολύ δραστήριο τον Βερπακόφσκις και μοιραίο τον Μπουχαλάκη που έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Εργοτέλης προσπάθησε να σπάσει την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά δεν τα κατάφερνε. Παράλληλα υπήρχε και εκνευρισμός από τις πολλές καθυστερήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών του Ηρακλή Ψαχνών που θέλησαν να πάρουν με ανορθόδοξο τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, στο 90' ο Λαμπίν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά, εκτόξευσε τους Κρητικούς σε απόσταση έξι πόντων από την 4η θέση και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα έπειτα από έναν γύρο και σερί 19 αγώνων!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (87' Δωματάς), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Χαντί (68' Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα, Ζαχόρα (59' Λαμπίν), Βερμπακόφσκις.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Λαμπρόπουλος, Δήμου (78' Μήτσης), Ρούτσης (66' Αγ. Σικαλιάς), Ζουλιώτης, Μπαράνκος, Ρεπετσάς, Χαϊκάλης, Πούλγκα (62' Βαγκελί), Γέσιτς.

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep