Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εκτελεστής Μπελόν

Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη στα Μέγαρα χάρη στα γκολ του 24χρονου επιθετικού που ξεκλείδωσε την άμυνα του Βύζαντα και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 3-0.

Ο Παναιτωλικός δυσκολεύθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να ανοίξει την καλά οργανωμένη άμυνα του Βύζαντα, ο οποίος είχε κλειστεί πίσω και δεν άφηνε διαδρόμους στην ομάδα του Αγρινίου.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε τελική προσπάθει στα πρώτα λεπτά και την ξύπνησε η ευκαιρία του Θωμά Βλάχου. Ο Μπελόν στο αμέσως επόμενο λεπτό εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή έσπρωξε απλά την μπάλα αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του Πουρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Μπελόν πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για τον Παναιτωλικό που είχε δοκάρι με τον Μπόγιοβιτς. Το σκορ έκλεισε με ένα εκπληκτικό και τυχερό γκολ του Ιορδανίδη που ξεγέλασε τον Πουρή και έτσι γράφτηκε το τελικό 3-0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Πουρής, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Μπιτσάκος, Γκεμίσης, Βλάχος Π., Κρολ, Θ. Βλάχος (92' Πούρνος), Χαρτσιάς (85' Ζάρκος), Σπαγκής (73' Αρναρέλης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Σίλβα Τζούνιορ, Μπελόν (86' Ιορδανίδης), Μύγας (61' Μπακάκης), Μπόγιοβιτς (64' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep