Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία μετά… παραπόνων

Η Αναγέννηση Επανομής στη 10η έξοδό της πήρε τον πρώτο της πόντο (1-1) απέναντι στον Φωκικό που «φωνάζει».

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις έχασε ο Φωκικός στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Επανομής. Οι Θεσσαλονικείς σε εννέα εξόδους μετρούσαν ισάριθμες ήττες, αλλά απέσπασαν ισοπαλία (1-1) στην Άμφισσα και μένουν ζωντανoί στο κυνήγι του… θαύματος. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι για ακόμα μία φορά διαμαρτύρονται…

Στο 21’, λοιπόν, ο Παπατζίκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Φωκικό να φωνάζει για οφσάιντ, ενώ στο 45’ ο Γουόρντεν βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως αντικανονικό. Φυσικά, οι αποφάσεις αυτές δημιούργησαν ένταση, σε ένα ματς που η Αναγέννηση Επανομής παρουσιάστηκε καλά οργανωμένη στην άμυνα. Τελικά, το 1-1 ήρθε στο 77’ με πλασέ του Ταμπάκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάστου.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος (82’ Αλμπέρτο), Θωμόοπουλος (66’ Λουκίνας), Λίτσος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Νάστος, Ευσταθίου (46’ Σουλελές), Ταμπάκης, Γκομές, Γουόρντεν.

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Παπατζίκος, Μπέκα (80’ Τζανδάρης), Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Τζόσουα Ντα Σίλβα, Ντέιβιντ Ντα Σίλβα (56’ Σικαλόπουλος), Μωυσίδης, Νταντάμης, Κουκουλέκης (89’ Παπαστεργίου).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep