Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίμα κι άδικο...

Αν και με 10' παίκτες από το 39' η Νίκη Βόλου ήταν ανώτερη, έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι και έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από ένα σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο κυνήγησε το Σάββατο (16/02) το απόγευμα η Νίκη Βόλου, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που «χ»αμογέλασε στο τέλος (0-0) και έμεινε για 19ό ματς αήττητος!

Οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρότι έπαιζαν από το 39' με 10 παίκτες, είχαν να αντιμετωπίσουν έναν διαιτητή (Ρούσσο - Μπεκερτζή) που έχασε... τ' αυγά και τα πασχάλια και «πλήρωσαν» την αστοχία τους απέναντι στην ομάδα της Εύβοιας, η οποία έπαιξε με σαφέστατο στόχο να πάρει τον βαθμό.

Ο Πούλγκα για τους «πράσινους» στο ντεμπούτο του είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 10' και στο 34' ήρθε η αποβολή του Φλίγκου λόγω αψιμαχίας του με τον Ρεπετσά. Στο 47' ο Χαϊκάλης ανάγκασε τον Βούρα σε εντυπωσιακή απόκρουση και από εκεί και μετά άρχισαν να χάνονται πολλές ευκαιρίες για τους «κυανόλευκους»...

Στο 53' ο Πουρτουλίδης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι, στο 61' ο ίδιος παίκτης δεν μπορεί να σκοράρει από ευνοϊκή θέση και 5 λεπτά μετά οι Λαλίν, Σκούφαλης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ του Ηρακλή Ψαχνών. Στο 72' ο Πουρτουλίδης απείλησε και πάλι, ενώ στο 85' ο Μπακομήτρος απομάκρυνε πριν σκοράρει ο Λαλίν!

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση και επεισόδια στη φυσούνα, καθώς τα παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία του Ρούσσου - Μπεκερτζή ήταν πολλά...

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (77' Χατζής), Κυριάκος, Σκούφαλης (67' Τζιώρας), Τάντιτς (49' Λαλίν), Φλίγκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Μήτσης, Γέσιτς, Ζουλιώτης, Σέγκος (79' Στεπάνοβιτς), Πούλγκα (67' Ογιαρμπίντε), Δήμου, Ρούτσης (90+2' Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep