Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φαρμάκι από Ντα Κόστα

Ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη (1-0) στη Λάρισα από την ανώτερη ΑΕΛ, που δεν βρήκε τρόπο παρά την υπεροχή της να απειλήσει σοβαρά την εστία του Κουτζαβασίλη.

Ο Πανσερραϊκός έχει βρει το κουμπί της ΑΕΛ και σημείωσε την τέταρτη νίκη του στα τελευταία μεταξύ τους ματς εντός και εκτός έδρας με την ομάδα της Λάρισας. Το αποτέλεσμα μοιάζει άδικο για τους γηπεδούχους, αλλά τα «λιοντάρια» μοιάζουν να ξέρουν πώς να παίρνουν πλέον τα αποτελέσματα. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για την ομάδα των Σερρών, που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά απευθείας άνοδου.

Ο Φελίπε Ντα Κόστα με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ sto 44' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης μετά και την αλλαγή πορείας της μπάλας που χτύπησε και στην πλάτη του Νεμπεγλέρα. Ο Πορτογάλος είχε περάσει για έξι μήνες από την ΑΕΛ, όταν η ομάδα ήταν στην Super League. Με αυτή την ήττα, σταμάτησε το σερί των πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ η ΑΕΛ και φυσικά χωρίς να χάσει.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς, έκανε άμεσα τις αλλαγές στο ημίχρονο, αλλά ο Δεινόπαπας με τον Κρητικό δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με γεμίσματα και βαθιές μπαλιές να απειλήσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού αναζητούσαν τη νίκη και για τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Θεοδωρίδη που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιαράς (79' Δημόπουλος), Μούτσα Μπλέντι (46' Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Αλεξάντροβιτς (46' Δεινόπαπας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ (79' Τσούτσης), Σιάκκας, Δ. Τριανταφύλλου, Κόντος (92' Καρασαλίδης), Ντα Κόστα (69' Ράνιτς) , Μπανγκουρά.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep