Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τώρα… πιάστε τον!

Ο Παναιτωλικός έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και επικράτησε 4-0 του Πιερικού.

Στη Ριζούπολη ήταν η αρχή της αντεπίθεσης… Ο Παναιτωλικός, λοιπόν, ήθελε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να μην πετάξει στα σκουπίδια το «διπλό» επί του Απόλλωνα. Κόντρα στον Πιερικό όχι μόνο το κατάφερε, αλλά πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, με τους Μπελόν, Μπόγιοβιτς, Καμαρά και Σίσιτς να πετούν «φωτιές» επιθετικά και τους Φαβάλι, Σφακιανάκη να θυμούνται τον καλό εαυτό τους.
Ο Πιερικός άντεξε ως το 40’ οπότε ο Μπελόν με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ και μέσα σε 10 λεπτά (50’, 59’) ήταν η σειρά του Καμαρά να σκοράρει δύο φορές και να διευρύνει το σκορ. Στο 78’ ο Μπόγιοβιτς διαμόρφωσε το 4-0 έπειτα από συνδυασμό των Μπελόν – Σίσιτς και ασίστ του δεύτερου…

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Βασιλειάδης, Νίκου, Παπατόλιος, Ντόκιτς, Αποστολίδης (68΄ Μανίκας), Φαμπίνιο, Κόιτς (82΄ Ιορδανίδης), Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδης, Ντάνι, Γιαζιτζόγλου (82΄ Καθάριος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς (33΄ Γκόλιας), Σφακιανάκης (71΄ Ιορδανίδης), Μπελόν, Σίσιτς, Φαβάλι, Καμαρά (60΄ Σίλβα Τζούνιορ), Μπόγιοβιτς.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep