Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Την «πλήγωσε» ο πρώην

Ο Άγγελος Βέρτζος σκόραρε σε βάρος της Δόξας Δράμας και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο (1-1) στη Νίκη Βόλου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε την Κυριακή (03/02) στη Δράμα, αλλά οι Θεσσαλοί πήραν μία πολύτιμη ισοπαλία στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο. Βάσει της εξέλιξης του αγώνα, βέβαια, το τελικό 1-1 μάλλον… αλληλοεξόντωσε «Μαυραετούς» και «κυανόλευκους».

Η Δόξα Δράμας παρουσία 2.500 και πλέον οπαδών πήρε ώθηση και άνοιξε το σκορ με τον Λεάντρο Κάπελ μόλις στο 7’ με σουτ του Κάπελ έπειτα από μπαλιά του Ρούσεφ. Η Νίκη Βόλου στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε σημάδια… Φυλής και δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε απόδοση και στο 63’ ο Άγγελος Βέρτζος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια το ματς έγινε… ροντέο με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά τελικά αμφότεροι έμειναν με την πικρία της απώλειας βαθμών.

Σημειώνεται ότι στο 29’ έγινε μία φάση που θα συζητηθεί, με τον διαιτητή να δείχνει φάουλ σε χέρι του Σαμαρά, να αλλάζει την απόφασή του έπειτα από υπόδειξη του βοηθού και να δείχνει το σημείο του πέναλτι, αλλά έπειτα από διαμαρτυρίες αποφάσισε ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός, Μπάρος (73' Μπαλής), Μιλένκοβιτς, Καμινιώτης (78' Περπερίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος (67' Τότο).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Πορτουλίδης, Σκούφαλης (70' Παππάς), Κυριάκος (89' Καρατζάς), Τάντιτς (58' Λαλίν), Φλίγκος.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep