Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλασσική… ισοπαλία

Οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα προηγήθηκαν στο σκορ και μετά κατάφεραν έστω την ισοπαλία. Οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα προηγήθηκαν στο σκορ και μετά κατάφεραν έστω την ισοπαλία.

Ο Βύζας πήρε ακόμη ένα βαθμό με καλή άμυνα από την Δόξα που αγχώθηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Το γκολ που σημείωσε η ομάδα των Μεγάρων στην αρχή της αναμέτρησης ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη και την ισοπαλία. Η δόξα έχασε αρκετό χρόνο μέχρι να πατήσει καλά στο γήπεδο και να «αποφασίσει» πως πρέπει να κάνει την αντεπίθεση της, έστω για την ισοπαλία. Το πέρασμα του Κοντέων από θέση στόπερ σε κεντρικό επιθετικό αύξησε την πίεση και έφερε αποτέλεσμα. Η ισοφάριση από τον Σοϊλέδη ήταν όμως το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δόξας. Παγιδεύτηκε στην δική της αδυναμία και στις καθυστερήσεις της ομάδας των Μεγάρων, με τον Πουρή να παίρνει την πρώτη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση λίγο μετά το 60ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: (Θύμιος Γεωργούλης) Πουρής, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς, Σιώκος (55' Ρεκλείτης), Γρομιτσάρης, Γκεμίσης (85' Ζάργκος), Σπαγής, Αρναρέλης (69' Μανδύλης), Κρητικός, Δημητρίου, Διαμαντόπουλος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Παναγιώτης Τζαναβάρας) Δαύκος, Κοντέων, Στεργιανός (46' Χιντατσέλι), Μπάρος, Μιλένκοβιτς, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κάπελ (86΄ Κάσσος), Πουλάκος.

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2013 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep