Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Νηστικό αρκούδι... χορεύει!

Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου έπαιξαν σα να ήταν το... τελευταίο τους ματς και νίκησαν 1-0 τον Εθνικό Γαζώρου.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα δεν άγγιξαν τους «πράσινους», οι οποίοι παίζοντας με πάθος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κατέκτησαν το τρίποντο που τους δίνει δικαίωμα να... αναπνέουν. Σε αντίθεση με το μουδιασμένο ξεκίνημα και τη γενικότερα νωχελική εικόνα του πρώτου 45λέπτου, στο δεύτερο η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου αποτέλεσε το αφεντικό του γηπέδου. Είχε την κατοχή, την κυκλοφορία και δικαιώθηκε με το πέναλτι που κέρδισε ο Σερέπας και εκτέλεσε εύστοχα ο Σύρος. Όλα αυτά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και τις ελάχιστες που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα οικονομικής φύσεως...

Ο Εθνικός Γαζώρου αδίκησε την προσπάθεια του πρώτου μέρους, που ήταν κατά πολύ ανώτερος από τους γηπεδούχους. Για ανεξήγητο λόγο η απόδοση των Σερραίων έπεσε στην επανάληψη και το πλήρωσαν με ήττα.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (18' Σταυροθανασόπουλος, 88' Γεωργιάδης), Πλαβούκος (86' Μπέκα), Τζιωρτζιόπουλος, Πάνος, Σερέπας, Καλαμιώτης

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Ναλμπάντης (81' Χαριτίδης), Αλεξάντροβιτς, Κωνσταντινίδης, Γκόγκας (8' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 07 Ιανουάριος 2013 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep