Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρία και... λίγα ήταν!

Εντυπωσιακή η Νίκη Βόλου, επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού και αναρριχήθηκε στο ρετιρέ.

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2013 και πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες τους εμφανίσεις. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ήταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ. Το 3-0 για τη Νίκη Βόλου αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τους Πορτουλίδη, Σκούφαλη να βρίσκουν για πρώτη φορά δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο Πορτουλίδης άνοιξε το σκορ στο 6', ο Σκούφαλης στο 61' «κλείδωσε» το τρίποντο και 10 λεπτά μετά ο πρώτος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και οδήγησε τη Νίκη στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ανταγωνιστικός και προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή του. Στο φινάλε οι περίπου 2.000 οπαδοί αποθέωσαν τους γηπεδούχους...

Για τη Νίκη Βόλου ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα έκανε ο Κοντοδήμος και ο Χατζής ως αλλαγή, ενώ για τους φιλοξενούμενους έπαιξε για πρώτη φορά ο Σίλβα Τζούνιορ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (73' Σαμαράς), Κυριάκος (81' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης, Τάντιτς (64' Χατζής), Φλίγκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο (44' Ιωάννου), Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς (62' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Μύγας, Πασάς (46' Τζούνιορ), Καμαρά.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΣάββατο, 05 Ιανουάριος 2013 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep