Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι 1

Η Νίκη Βόλου το πάλεψε, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Πανθρακικό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Η ήττα (2-0) στο ματς της 1ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή δεν άφηνε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους «κυανόλευκους». Παρόλα αυτά η Νίκη Βόλου έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 με ψηλά το κεφάλι, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανθρακικό και είπε «αντίο» στον θεσμό, με τους Ακρίτες να αντιμετωπίζουν στους «16» το νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, χωρίς φάσεις και στο 57' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Βαϊρουά. Προηγήθηκε σουτ του Κυβελίδη, ασθενής απόκρουση από τον Βούρα και ασίστ του Λουσέρο. Η απάντηση ήταν άμεση, καθώς στο 61' ο Φλίγκος πάσαρε στον Κυριάκο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 1-1

NIKH ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58' Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75' Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70' Σκούφαλης), Σαμαράς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (81' Κοντογουλίδης), Μίνγκας (88' Μοσχάκης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72' Γωνιάδης), Μουνάφο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2012 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep