Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα «λιοντάρια» είναι εδώ!

Μπανγκουρά (κέντρο) και Κόντος (αριστερά) αποτέλεσαν βασικά εργαλεία στη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Εργοτέλη 1 Μπανγκουρά (κέντρο) και Κόντος (αριστερά) αποτέλεσαν βασικά εργαλεία στη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Εργοτέλη

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από επτά ματς, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη στις Σέρρες.

Θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» αρκετά νωρίτερα το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός, αλλά... ήθελε να παίξει με τη φωτιά. Και πάλι καλά που δεν κάηκε. Η υπεροχή των «λιονταριών» στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθολική. Άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 2' με τον Τσούτση, τον πρώτη παίκτη του Εργοτέλη, και θα μπορούσαν, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν, να σημειώσουν κι άλλα τέρματα. Δεν το έκαναν και έδωσαν το δικαίωμα στους Ηρακλειώτες να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ισοφάρισης.

 

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς δεν έκανε όμως καλό παιχνίδι. Τα ατού της (Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Ζαχόρα) κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ενώ από την άλλη οι Σερραίοι του Μιχάλη Γρηγορίου έβγαιναν πολύ γρήγορα στην κόντρα επίθεση και ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε. Κι ενώ οι Κρητικοί ήταν πίσω στο σκορ, δεν έφταναν με ευκολία στα καρέ του Κουτζαβασίλη. Και όποτε το έπραξαν στόχο δεν βρήκαν.

 

Ο Πανσερραϊκός χάρη στο εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Μπανγκουρά έκοψε τα... όνειρα των «κιτρινόμαυρων» για ισοφάριση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του έπειτα από επτά παιχνίδια. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή του Παντελιάδη στην ενεργό δράση. Ο ποδοσφαιριστής της σερραϊκής ομάδας είχε μείνει επτά μήνες εκτός γξπέδων, εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη.

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Μπριλάκης, Καρακώστας, Καρασαλίδης, Σιάκκας (77' Παντελιάδης), Ράνιτς (69' Παρασκευαΐδης), Ανάκογλου (90+4' Τσιμίκας), Τσούτσης, Κόντος, Μπανγκουρά.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γεωργίου (42' Δωματάς), Ρέντζας, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί (78' Χρυσοφάκης), Ζαχόρα (66' Λαμπίν).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Media

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 10:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep