Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιτέλους... Δόξα!

Ματς χωρίς επιστροφή χαρακτήριζαν στη Δόξα το παιχνίδι με τον Γάζωρο και τελικά πέτυχαν το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από την επικράτηση.

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, και χωρίς γκολ, οι «μαυραετοί» του Παναγιώτη Τζαναβάρα νίκησαν 2-0 τον Εθνικό Γαζώρου και πλέον βλέπουν με άλλο αέρα τη συνέχεια. Τα γκολ σημείωσαν οι Κάπελ (11') και Θάνος (73'), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 90' με τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε δύο στιγμές. Στο 13' για μαρκάρισμα στον Πουλάκο και στο 48' για μαρκάρισμα στον Κάπελ. Οι Σερραίοι δεν έκαναν καλό παιχνίδι και δεν θύμισαν την ομάδα των προηγούμενων παιχνιδιών, που ήξερε τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα.

 

Δόξα Δράμας (Π. Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης Ιντζόγλου, Ρόυσεφ (74' Κασσός), Σοϊλέδης, Κοντέων Κάπελ, Πουλάκος (66' Θάνος), Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

 

Εθνικός Γαζώρου (Π. Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Γεωργιάδης, Κουκόλης, Αλεξάντροβιτς, Σαββίδης (53' Κωνσταντινίδης), Γκόγκας (84' Κρυστάλλης), Ναλμπάντης, Μπεκιάρης (76' Μαχαιρούδης).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep