Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα τερτίπια της μπάλας

Τα τερτίπια της μπάλας 1

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να μένει στο 2-2 με τον Εθνικό Γαζώρου.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Football League έγινε στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έσπασε τα δοκάρια και λίγο έλειψε να χάσει στο τέλος από τον Εθνικό Γαζώρου. Τα «καναρίνια» είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας, δημιούργησαν 18 ευκαιρίες και έσωσαν την παρτίδα στο 90'+4', όταν ο Φαβάλι κέρδισε πέναλτι από τον Αποστολίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουτσοσπύρος, που είχε περάσει ως αλλαγή.
Ο Γιάνεφ είχε δοκάρι στο 9' και στο 33', όπως και ο Κουτσοσπύρος στο 90'. Ο Γάζωρος, ενώ ο Παναιτωλικός πίεζε για το 2-0, έφερε στα ίσια το παιχνίδι χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια του Ναλμπάντη στο 72'. Ο Τακίδης λίγο έλειψε να προκαλέσει εγκεφαλικό στον κόσμο των γηπεδούχων, αφού υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος, έχασε τη μπάλα από τον Γκόγκα, ο οποίος πήρε τη μπάλα και με άνεση, αφού δεν είχε κανέναν να τον μαρκάρει, πήρε τα μέτρα του, κουβάλησε καμια δεκαριά μέτρα τη μπάλα και απλά την έσπρωξε στα δίχτυα. Η λύτρωση για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήρθε στις καθυστερήσεις.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γάζωρος είχε μόλις τρεις τελικές, εν αντιθέσει με τις 18 του Παναιτωλικού. Αυτό είναι, όμως, το ποδόσφαιρο....

 

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ακουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς (77' Μπακάκης), Γκόλιας, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Γιάνεφ (81' Δάρλας), Πάσας, Καμαρά (77' Κουτσοσπύρος).

 

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Γαλακτερός, Κουκόλης, Καμπίας, Νύρλας, Σαββίδης (59' Μερεσιώτης), Γεωργιάδης, Αλεξάντροβιτς (65' Ζιγκερίδης), Κωνσταντινίδης (80' Καρυπίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας.

 

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep