Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πτήση με Καραμαλίκη!

Ο Απόλλων νίκησε 2-0 τον Φωκικό και παρέμεινε στην κορυφή της Football League.

Το αναζητούσε το γκολ από την πρώτη αγωνιστική και τα κατάφερε στη 12η. Ο λόγος για τον Στάθη Καραμαλίκη του Απόλλωνα, ο οποίος ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο παιχνίδι με τον Φωκικό, όχι μία, αλλά δύο φορές, και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ήταν ανώτεροι οι γηπεδούχοι και η επικράτησή του τους χαρακτηρίζεται δίκαιη. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται στα καρέ τους και να επιχειρούν να βγαίνουν στην κόντρα, όποτε αυτό κατέστη εφικτό. Ο Απόλλων έμεινε στην πρώτη θέση της Football League, σημειώνοντας ένα ακόμα τρίποντο. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Χαλούλου (ιδιαίτερα αυστηρή) και Τσεμπερίδη.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χίντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης (62' Διαμαντίδης), Καμαρά, Καραμαλίκης, Διαμάντης (81' Κωνσταντίνου), Τσιλιγκίρης (59' Μανιάς).

 

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Παπαζούδης (74' Θέος), Θωμόπουλος, Χαλούλος, Τετέ, Αλμπέρτο, Ευσταθίου, Ταμπάκης (56' Αργυρός, 77' Λουκίνας), Γκόμεζ.

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep