Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαλωθιά με Χαντί

Μπαλωθιά με Χαντί 1

Ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε το κακό πρόσωπο της ΑΕΛ και άλωσε (1-0) το AEL FC Arena με γκολ του Χαντί στο 78'.

Από τις 13 Μαΐου είχε να ηττηθεί η ΑΕΛ στο γήπεδό της (0-1 από την Καλλιθέα) και με τη φόρα που είχε πάρει φέτος έδειχνε ότι δύσκολα θα είχε απώλειες εντός έδρας. Η αρχή έγινε με τον Θρασύβουλο (0-0) και η πρώτη ήττα ήρθε τη Δευτέρα (26/11) από τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς οι «βυσσινί» έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο με έξυπνη τακτική και αντεπιθέσεις, όχι μόνο κράτησαν το μηδέν παθητικό, αλλά «χτύπησαν» στο 78' με δυνατό σουτ του 23χρονου Άγγελου Χαντί που διαμόρφωσε το 0-1.

Έτσι, η ομάδα του Ηρακλείου έπιασε τον Εθνικό Γαζώρου στη 2η θέση και άφησε τους Θεσσαλούς έξι πόντους από την κορυφή...

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (83' Ζουρούδης), Σκόνδρας, Παγώνης, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Δεινόπαπας (74' Πόνσε), Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Ζεκίνια (60' Φρανκού).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Ρομάνο, Χαντί, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης (70' Κοζορώνης), Λαμπίν (68' Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα (83' Δασκαλάκης), Ζαχόρα.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep