Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ταξιαρχία για κορυφή

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν το γκολ του Χιντζίδη που τους έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν το γκολ του Χιντζίδη που τους έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Καβάλα (1-0) και είναι πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Γάζωρο, αλλά έχοντας κάνει ήδη το ρεπό του.

Μπορεί να μην είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, να μην κράτησε την μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Καβάλα δεν έβρισκε τους διαδρόμους και έκανε λίγες κλασικές φάσεις στην αναμέτρηση, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να εκμεταλλευθεί κάποιες από τις φάσεις που έκανε για να φτάσει νωρίς στο γκολ.

Στο 24’ ο Χιντζίδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Η Καβάλα είχε ένα δοκάρι σε ενέργεια του Μοκακέ που πέρασε τρεις παίκτες, αλλά το σουτ του πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Κωνστανίνου, Χιντζίδης (46' Κρουσταλλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης (17' Κύργιας), Τσεμπερίδης, Καμαρά , Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Κατσίκης (71' Μανιάς), Καραμαλίκης.

ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε (84' Οξύζογλου), Ντιέ, Χλωρός, Ντος Σάντος (53' Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep