Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τρελό ματς στο Ελ Πάσο!

Μία κακή, αλλά ψυχωμένη Καλλιθέα αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 απέναντι σε μία ελλιπέστατη Παναχαϊκή και με έναν τραγικό διαιτητή.

Πώς μπορεί ένα κακό ματς να έχει έξι γκολ και να διατηρεί την αδρεναλίνη στα ύψη ως το φινάλε; Μπορεί όταν οι άμυνες είναι τραγικές και ο διαιτητής εκτός τόπου και χρόνου. Η Παναχαϊκή, λοιπόν, αν και αποδεκατισμένη πήρε την ισοπαλία (3-3) με χατ τρικ του Γκούρτσακαι με τον Αρτινό διαιτητή Βάτσιο να κλέβει την παράσταση…

Έπειτα από ένα κακό πρώτο μισάωρο οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 34’ με τον Γκούρτσα, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Μαρουκάκης με σουτ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο 1-1. Τα καλύτερα, βέβαια, ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 70’ λοιπόν, η Παναχαϊκή έκανε το 1-2 με πέναλτι του Γκούρτσα σε ανατροπή του Μαπούκου από τον Ρουσάκη και πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Βοσκόπουλος ανέτρεψε τον Μαρουκάκη και ο Ντακόλ έφερε το ματς ξανά στα ίσα. Στο 78’ η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Γκούρτσα και το ματς πήρε φωτια στο 88’ όταν ο Χριστοφιλέας ανέτρεψε εκτός περιοχής ως τελευταίος αμυντικός τον Γκούρτσα και ο διαιτητής έδειξε έμμεσο γιατί έπιασε τη μπάλα ο Κατσούλης! Ο επιθετικός των Αχαιών σκόραρε ξανά, αλλά δύο λεπτά μετά ο Φαρινόλα με γυριστό διαμόρφωσε το 3-3!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Ρουσάκης, Σταύρου, Πίκολο (73' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα, Αρβανίτης, Ντακόλ (83' Καλτσάς), Ατματσίδης (66' Ντα Σίλβα), Μαρουκάκης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Σπίνουλας (85’ Κωνσταντινίδης), Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Φατιόν, Σαλαμαστράκης, Βασιλαντωνόπουλος (82' Σπαγής), Γκούρτσας, Ντίνας, Μαπούκου (94' Κοκκίνης).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep