Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ένα γκολ ρε παιδιά...

Καλλονή και Εργοτέλης επιβεβαίωσαν την αδυναμία τους επιθετικά και έμειναν στο 0-0.

Αμφότεροι είχαν απουσίες...Αμφότεροι έψαχναν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η μεν ΑΕΛ Καλλονής έψαχνε το «αντίδοτο» για την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλο. Ο δε Εργοτέλης το πρώτο τρίποντο έπειτα από την ισοπαλία με τον Πιερικό, την ήττα από τον Ηρακλή και τον αποκλεισμό από τον Αιγινιακό. Ποιος μπορεί να είναι χαρούμενος από τη «λευκή» ισοπαλία; Μάλλον οι Κρητικοί...

Η ομάδα της Λέσβου σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε την ουσία παρότι στο φινάλε θα μπορούσε να έχει φτάσει στη νίκη με δοκάρι σε κεφαλιά του Μανούσου. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Ζαχόρα, Μπουχαλάκη και Ρομάνο. Σημειώνεται ότι το ντεμπούτο του με την ΑΕΛΚ έκανε ως αλλαγή ο Χλεμπ.

ΑΕΛΚ: Πάιερ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (46' λ.τρ. Κριπιντίρης), Μαϊστόροβιτς, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο, Γκόβας (70' Χλέμπ), Μανούσος, Μανουσάκης (85' Γιόνδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γεωργίου, Τζανακάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (90’ Δασκαλάκης), Ουέλινγκτον, Χαντί, Ζαχόρα (72’ Πλουσής), Δωματάς (78’ Λαμπίν).

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 02:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep