Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ελ Πάσο» μετά την ισοπαλία

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναιτωλικό. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναιτωλικό.

Στην Καλλιθέα το «παιχνίδι» συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που ουσιαστικά ήταν αυτός που εκνεύρισε και τους δύο.

Καλλιθέα και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 και σίγουρα από τις ευκαιρίες νιώθει αδικημένη η ομάδα του Αγρινίου, αλλά και η Καλλιθέα είχε τις φάσεις που θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς και να επιβεβαιώσει τον κανόνα του ποδοσφαίρου. Με το τέλος της αναμέτρησης άναψαν τα αίματα και ο Αρβανίτης με τον Κούσα που είχαν ξεκινήσει να «μαλώνουν» από το ματς τα «είπαν» ξανά. Στην αναταραχή μπήκαν όλοι και ανάμεσα τους και ο προπονητής του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου, που είχε ακούσει αρκετά από τον κόσμο στις εξέδρες λόγω της «γκρίνιας» του για τα σφυρίγματα του διαιτητή που ουσιαστικά εκνεύρισαν και τους δύο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναιτωλικού δέχθηκε επίθεση, θέλησε να το «συζητήσει» και τελικά προκλήθηκε μεγαλύτερος πανικός και οι δυνάμεις της αστυνομίας έβγαλαν από τον χώρο τους οπαδούς της Καλλιθέας, ενώ ο Καραγεωργίου πήγε πάλι προς το γήπεδο. Μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο χώρο της συνέντευξης Τύπου, μίλησε, αλλά και πάλι τον περίμεναν έξω από το γήπεδο για να συνεχίσουν τις αντεγκλήσεις. Εκεί μπήκε στην κουβέντα και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος και υπήρξε πάλι ένταση μέχρι να φτάσει τελικά το λεωφορείο που θα μετέφερε την ομάδα στο Αγρίνιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε αρκετές φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός, αλλά και πάλι έκανε ευκαιρίες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου (89' Φουντουκίδης), Ρουσάκης, Καλτσάς, Ατματσίδης (76' Κατσικογιάννης), Ντα Σίλβα (52' Χριστοφιλέας), Ντακόλ, Φαρινόλα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας (46' Δάρλας), Μητρόπουλος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Κούσας, Καμαρά (81' Πασσάς), Κουτσοσπύρος

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep