Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο… εκτός περιοχής

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στο Παγκρήτιο με ένα πέναλτι που ξεκίνησε με φάουλ εκτός περιοχής. Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στο Παγκρήτιο με ένα πέναλτι που ξεκίνησε με φάουλ εκτός περιοχής.

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη επί του Εργοτέλη με πέναλτι που ξεκίνησε έξω από την περιοχή, αλλά ο Στεφανίδης έπεσε μέσα και μετά το μετέτρεψε σε γκολ.

Ο Ηρακλής κράτησε καλά στην άμυνα και ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, αφού είχε 13 τελικές προσπάθειες έναντι 9 του Εργοτέλη και ήταν σαφώς πιο εύστοχος αφού οι επτά ήταν στην εστία, έναντι μόλις δύο της ομάδας της Κρήτης.

Δεν είναι μόνο οι διαιτητές που κρίνονται σε μια φάση, αλλά και οι αναμετρήσεις, όπως αυτή ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρακλή. Στο 32ο λεπτό ο Στεφανίδης έφυγε στην αντεπίθεση και πέρασε τον Δασκαλάκη που τον έπιασε από τον ώμο μερικά μέτρα εκτός περιοχής. Ο επιθετικός του Ηρακλή κράτησε την ισορροπία του, αλλά έπεσε μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη και ο διαιτητής που ήταν αρκετά μέτρα μακριά σφύριξε και πριν καταλογίσει την παράβαση ζήτησε την συμβουλή του βοηθού Συνιοράκη που ήταν στην ευθεία. Μετά από τρία λεπτά διαβουλεύσεων μεταξύ διαιτητή – βοηθού και τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων αποφάσισε να εμμείνει στην αρχική του απόφαση, να δείξει πέναλτι και να αποβάλει τον Δασκαλάκη που ήταν τελευταίος ποδοσφαιριστής. Ο Στεφανίδης ευστόχησε στο πέναλτι και ο Εργοτέλης από εκεί και πέρα έψαξε να βρει τις δυνάμεις του για να γυρίσει το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Ηρακλής από την άλλη κράτησε καλά στην άμυνα και ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, αφού είχε 13 τελικές προσπάθειες έναντι 9 του Εργοτέλη και ήταν σαφώς πιο εύστοχος αφού οι επτά ήταν στην εστία, έναντι μόλις δύο της ομάδας της Κρήτης. Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό ματς που ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και μάλιστα οι κόκκινες συνόδευσαν το πέναλτι που χρεώθηκε.

Ο Ηρακλής έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, είχε ανάπτυξη και φάσεις στην περιοχή του Εργοτέλη και σίγουρα θα μπορούσε αν ήταν πιο εύστοχος ο Μπανγκουρά να είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (69 Ουέλινγκτον), Σαρρής, Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Ζαχόρα (73' Ρέντζας), Δωματάς (46' Γεωργίου)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φιρινίδης, Ντάνι, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Λιαπάκης (72' Παπαστεριανός), Χιονίδης (62' Μπανγκουρά), Γεωργίου, Στεφανίδης, Κριβοκάπιτς (84' Νατσούρας), Μίχος, Ζουλιέν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Κοτζαμανίδης, Συνιοράκης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 20 Οκτώβριος 2012 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep