«Αντίο» SL2 με διασυρμό

Ο Ολυμπιακός Β νίκησε 4-1 τον Παναθηναϊκό Β στην τελευταία εμφάνιση των «αιωνίων» στη Super League 2.

Την 3ετή παρουσία τους στη Super League 2 ολοκλήρωσαν την Πέμπτη (23/05) στο γήπεδο της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός Β και ο Ολυμπιακός Β. Οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν και οδηγούνται σε διάλυση - ελέω του εκτρώματος Αυγενάκη - οπότε το μόνο που τους είχε μείνει ήταν η διεκδίκηση μίας νίκης γοήτρου. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έσπρωξαν το Τριφύλλι στον πάτο των πλέι άουτ, αφού επικράτησαν 4-1 χάρη σε χατ τρικ του Αλγκασίμ Μπα.

Το εκπληκτικό με τον Παναθηναϊκό Β είναι ότι τα 3 αυτά χρόνια έδωσε 6 παιχνίδια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα και αποχαιρέτησε με απολογισμό 0-3-3. Τερματίζει ουραγός των πλέι άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός Β πήρε την 9η θέση.

Στο 46ο δευτερόλεπτο ο Μαρίνης έκανε το πλάγιο για τον Καρακασίδη, ο τερματοφύλακας των Πράσινων δεν βγήκε ποτέ να μαζέψει τη μπάλα και ο Μπα που έκλεψε σκόραρε από κοντά με πλασέ. Οι γηπεδούχοι στο 6' κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Σαρδέλη από τον Ρέτσο, αλλά ο παθών νικήθηκε στην εκτέλεση από τον Μπότη. Το 1-1 έγινε στο 30' από σοβαρό λάθος του Τανούλη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Β δέχτηκε κοντινή πάσα από τον Μπότη, αλλά... πάσαρε στον Καλοσκάμη που ισοφάρισε με κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β φρόντισε να σημειώσει δύο γρήγορα γκολ και να «καθαρίσει» την υπόθεση - νίκη. Στο 50' από κόρνερ του Ιμπαγάσα ο Μπα με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα από λάθος του Καραμπά ο Μπα έγινε δημιουργός και ο Σαπουντζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Στο 74' ο Μπα έφυγε μόνος στην αντεπίθεση και ανατράπηκε από τον Καρακασίδη. Έτσι, του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει χατ τρικ με πέναλτι στο 75'.

Έτσι, οι δύο «αιώνιοι» αποχαιρέτησαν τις επαγγελματικές κατηγορίες και πολλοί ποδοσφαιριστές τους δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-4
Σκόρερ: 30' σουτ Καλοσκάμης - 1' σουτ, 50' κεφ., 75' πέν. Μπα, 52' σουτ Σαπουντζής
Χαμ. πέν.: 7' Σαρδέλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης, Φουρτάδο, Κρυπαράκος (84' Καρβούνης), Σαρδέλης (66' Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας, Καραμπάς (66' Τουρκοχωρίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Μπότης, Λάιντνερ (80' Καράκουτης), Δ. Ρέτσος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46' Σγουρός), Ιμπαγάσα (71' Πατήρας), Σαπουντζής, Τανούλης, Πινακάς (46' Αργυρίου), Μπα (77' Βλαχομήτρος).

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)
Βοηθοί: Βισκαδούρος (Ηρακλείου), Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2024 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep