Τέλος στο μαρτύριο του Αιολικού

Ο Καμπανιακός υποβιβάσε την ομάδα της Μυτιλήνης και μαθηματικά στη Γ' Εθνική με τη νίκη του (2-1) στην Αριδαία.

Το φετινό μαρτύριο του Αιολικού έλαβε τέλος. Η ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία μετακόμισε στην Αριδαία είχε σηκώσει λευκή πετσέτα εδώ και αρκετές εβδομάδες και από την Τετάρτη (08/05) είναι και μαθηματικά στη Γ' Εθνική. Ηττήθηκε 2-1 από τον Καμπανιακό στην Αριδαία και αποχαιρετά τις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από μία ντροπιαστική παρουσία ενός έτους

Η ομάδα της Χαλάστρας μπήκε καλύτερα στο ματς. Απείλησε με κεφαλιά του Λαγωνίδη στο 15' και στο 19' ο Έππας με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ, αφήνοντας τον Ντόκιτς «άγαλμα». Μετά το 0-1 ο Αιολικός ανέβηκε, είχε δύο δοκάρια με τους Μπαλογιάννη (33'), Ζάκαριτς (35') και από συνεργασία των δύο τελευταίων στο 37' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ζάκαριτς έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μπαλογιάννης με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Εν τέλει ο Καμπανιακός με σουτ του Γιουκούδη στο 57' έφτασε στην επικράτηση και χαρακτηριστικό είναι ότι από τότε δεν πιέστηκε καθόλου. Με τον τρόπο αυτό παραμένει μέσα στο παιχνίδι της παραμονής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-2
Σκόρερ: 37' σουτ Μπαλογιάννης - 19' σουτ Έππας, 57' σουτ Γιουκούδης
Δοκάρι: 33' Μπαλογιάννης, 35' Ζάκαριτς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Ντόκιτς, Μουχάλης, Αλιατίδης, Νούλας, Τριανταφύλλου (54' λ.τρ. Κριμιτζάς), Καγκελίδης, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (70' Ιωάννου), Μπενίτεζ (83' Καούρας), Ζάκαριτς (82' Σρνιτς), Γιοκέ.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης (46' Φροσύνης), Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Μπούσης, Έππας (46' Παπακωνσταντίνου), Γαρύφαλλος (72' Μυστακίδης), Παπαστεριανός (72' Βοσκόπουλος), Τότσκα (65' Προσκυνητόπουλος).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Ζήρδας (Δράμας), Χρυσέλης (Ξάνθης)

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2024 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep