Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζαχ...ώρα κορυφής!

Με πέναλτι του Ντάριο Ζαχόρα ο Εργοτέλης πέρασε 1-0 από τα Ψαχνά και βρέθηκε, έστω προσωρινά, στην κορυφή.

Η εμπειρία της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Football League στα Ψαχνά. Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό, γεμάτες εξέδρες και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Ντάριο Ζαχόρα πήρε από το χέρι τον Εργοτέλη (όπως έκανε και απέναντι στη Δόξα Δράμας) και με εκτέλεση πέναλτι στο 40' οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στη νίκη με 1-0.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε ανατροπή του Ποκόνγκ από τον Γιοβάνοβιτς. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 55' ο Σέγκος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε τους «πράσινους» με 10 παίκτες και παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του, ο Εργοτέλης τελικά έφυγε με το τρίποντο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ρούτσης (69' Ντελέκος), Βανγκέλι (57' Τζάκης), Ποκόνγκ, Σέγκος, Χαϊκάλης, Λιόσης (78' Κονέ).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γεωργίου, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Χαντί (65' Ουέλινγκτον), Δωματάς (85' Πίτσος), Ζαχόρα (74' Λαμπίν).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr.

Last modified onΣάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep