Πόντο στο 94' ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας Ρόδου απέσπασε 1-1 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» απέναντι στο Αιγάλεω.

Αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία βρισκόταν ως το 93' του αγώνα με τον Διαγόρα το Αιγάλεω. Το Σίτι στην επιστροφή του έπειτα από 4 μήνες στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ήταν μπροστά στο σκορ από το 59', όμως στα τελευταία λεπτά έδωσε χώρο στους Κυανέρυθρους και το «πλήρωσε». Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ. Με το αποτέλεσμα αυτό το Σίτι βρέθηκε στο +5 από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκοναι έναν πόντο πίσω.

Το γκολ των Κυανόλευκων σημείωσε στο 59' ο Μπουλλάρι με προβολή έπειτα από γέμισμα του Μίσκου. Ο Διαγόρας είχε μια διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Μανιά στο 79'. Τελικά στο 90'+4' από πάσα του Βολάκη ο Παπατόλιος έκανε το 1-1 και έφερε τους Κυανέρυθρους στο +4 από την τελευταία τριάδα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1-1
Σκόρερ: 59' σουτ Μπουλλάρι - 90'+4' σουτ Παπατόλιος

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Παυλάκης, Γαρουφαλιάς (56' Κωνσταντακόπουλος), Μπάμπης (81' Μίκο), Σταμένκοβιτς (56' Μίσκου), Νταβιώτης (46' Βάρκας), Ναζίμ (56' Ραμίρεζ), Μπουλλάρι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Νικόλης, Δημητρίου (81' Δημόπουλος), Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας (68' Βολάκης), Τσιαντούλας (81' Λούκιτς), Αντεσίνα (81' Ταχματζίδης), Λεσάι (87' Τσάβος), Μανιάς.

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου), Φίλος (Βοιωτίας)

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2024 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep