Μπαλωθιά Γιούχτα στην Αγυιά!

Οι Κρητικοί έφυγαν νικητές (1-0) από την έδρα της Παναχαϊκής και έκαναν άλμα παραμονής.

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής έκαναν το χρέος τους, όμως οι Αχαιοί έκαναν... πισωγύρισμα στην αυλαία των πλέι άουτ και βλέπουν τις πιθανότητες σωτηρίες να μειώνονται. Ο Γιούχτας κατάφερε να επικρατήσει 1-0 στην Αγυιά, έπιασε τον Διαγόρα Ρόδου στην 1η θέση και άφησε την ομάδα της Πάτρας ουραγό και στο -2 από τη ζώνη παραμονής με παιχνίδι περισσότερο.

Η παρουσία 4.000 και πλέον οπαδών μάλλον γέμισε άγχος τους γηπεδούχους και στο 31' ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Άλμπερτ Μπρους έφυγε στην κόντρα και έκανε το 0-1. Οι Κοκκινόμαυροι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά στο 84' ο Ζέκχοφ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Για πρώτη φορά μετά τις 22 Οκτωβρίου και το 0-1 από το Αιγάλεω η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην Αγυιά, ενώ δέχτηκε γκολ για 22ο διαδοχικό παιχνίδι. Πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για φέτος πανηγύρισε ο Γιούχτας, που έφερε τα πάνω - κάτω στην υπόθεση παραμονής παρά τις πολλές απουσίες του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-1
Σκόρερ: 31' σουτ Μπρους
Δοκάρι: 84' Ζέκχοφ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Μασούρας, Πατρινός, Νάστος (61' Πετράτος), Μπούνεν (25' Ντε Τομάς), Τραορέ (61' Αλιμπέ), Γαϊτανίδης (46' Ζέκχοφ), Ντε Ολιβέιρα (71' Χριστόπουλος).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουτσάκης (73' Θεοδωράκης), Νοικοκυράκης (88' Γκίνη), Μπουρσέλης (67' Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος (88' Βρεττός).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Παγουρτζής, Σγουράκης (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2024 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep