Ανάσταση Διαγόρα με Καλαμάτα!

Η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να χάσει 1-0 από τους Κυανέρυθρους στη Ρόδο.

Κατώτερη των προσδοκιών για ένα ακόμα ματς εμφανίστηκε η Καλαμάτα και κατάφερε να χάσει 1-0 από τον Διαγόρα Ρόδου εκτός έδρας! Η μεσσηνιακή ομάδα μέσα στο 2024 έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο των Τηλυκράτη, Αιγάλεω και την Κυριακή (18/02) βοήθησε με την απόδοσή της να «αναστηθεί» η ομάδα της Ρόδου που μετρούσε 6 διαδοχικές ήττες!

Η Καλαμάτα, βέβαια, δεν μπορεί να μιλά για απουσίες, αφού υποτίθεται έχει το ρόστερ να της καλύπτει. Φυσικά, απουσίες είχε και ο Διαγόρας Ρόδου που βρήκε δίχτυα στο 19' με σουτ του Λεσάι, ενώ στις καθυστερήσεις έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουντέ.

Στο -14 πλέον η διαφορά της Καλαμάτας από την 1η θέση, που σημαίνει -7 στα πλέι οφ. Εννοείται, όμως ότι με τέτοιο πρόσωπο κινδυνεύει να δει την απόσταση να μεγαλώνει.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0
Σκόρερ: 19' σουτ Λεσάι
Κόκκινη: 90'+2' Μουντές

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας, Νικόλης (70' Τσάβος), Ματίγιεβιτς, Δημητρίου, Παπατόλιος, Φέκκας (83' Ροντρίγκεζ), Μουντές, Λούκιτς (70' Βολάκης), Λεσάι (83' Δερμιτζάκης), Ταχματζίδης (60' Σταματούλλας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Απόστολος Τερζής): Κόβαλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης (46' Κωνσταντινόπουλος), Άλβες (70' Λόπεθ), Ελιβέλτο (61' Κωτσόπουλος), Πασάς, Ακόστα (46' Γρίβας).

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Θράκης), Τσολακίδης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 18 Φεβρουάριος 2024 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep