Ντέρμπι τριών αποβολών

Τα Χανιά έμειναν στο 1-1 με την Καλαμάτα. Με 9 ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι και με 10 η Μαύρη Θύελλα.

Αρκετή κουβέντα θα σηκώσει η διαιτησία του Πουλικίδη στο ντέρμπι του Β' ομίλου μεταξύ των Χανίων και της Καλαμάτας στα Περιβόλια. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα ντέρμπι που είχε 3 αποβολές, χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ. Η Μαύρη Θύελλα απέτυχε να επικρατήσει εκτός έδρας για 5ο διαδοχικό παιχνίδι.

Στο 33' τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Νίλι και στην επόμενη φάση ήρθε το 0-1 από τον Πασά στην κόντρα. Στο 48' η Καλαμάτα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αρίμπας για φάουλ στον Μάναλη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι στο 66' σε μία φάση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Ο Πουλικίδης έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Κατάλντι από τον Λεμονή και έδειξε κόκκινη στον τελευταίο. Ωστόσο, ο Καλογεράκης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Πασά.

Το 1-1 διαμορφώθηκε εν τέλει στο 73' με φάουλ του Ελευθεριάδη, ενώ στο 89' ακυρώθηκε γκολ του Βουό για επιθετικό φάουλ. Σημειώνεται ότι τα Χανιά ολοκλήρωσαν το ματς με 9 ποδοφαιριστές λόγω αποβολής του Βουό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1
Σκόρερ: 73' φάουλ Ελευθεριάδης - 34' σουτ Πασάς
Χαμ. πέν.: 70' Πασάς
Κόκκινες: 68' Λεμονής, 90'+6' Βουό - 48' Αρίμπας

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρρι (79' Νίκολιτς), Σιλά (79' Σερβιλάκης), Λεμονής, Ντίαζ, Τσέλιος (59' Βουό), Νίλι, Μανουσάκης (46' Ελευθεριάδης), Μάναλης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Κόβαλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Αρίμπας, Κάτσε, Κατάλντι (86' Κάνιας), Άλβες (79' Κωτσόπουλος), Ακόστα (79' Γρίβας), Ελιβέλτο (51' Κωστούλας), Πασάς (84' Μπαράλες).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Απτόσογλου, Φωτόπουλος (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2024 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep