Ούτε τώρα ο Αιολικός

Η Κοζάνη απέσπασε 0-0 στη Μυτιλήνη και κράτησε τον Αιολικό στη 10η θέση.

Νέα απώλεια είχε στο γήπεδό του ο Αιολικός. Η ομάδα της Μυτιλήνης έκλεισε τον πρώτο γύρο με συγκομιδή 5 βαθμών σε 5 παιχνίδια μπροστά στο κοινό της και στην αυλαία του δεύτερου απέτυχε να πανηγυρίσει αφού την Κυριακή (17/12) παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Κοζάνη. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έμεινε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, αλλά βρέθηκε στους 15 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι στο 4' είχαν μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξουν το σκορ στο 4' όταν σε σουτ του Τριανταφυλλάκου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Η Κοζάνη είχε διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Καλλέργη, Γραμμένο στο 34'. Ο Αιολικός έφτασε κοντά στο γκολ με τους Μανούσο (56', 60'), Ενομό (87'), όμως άνοιξε την αυλαία του δευτέρου γύρου, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΚΟΖΑΝΗ 0-0
Δοκάρι: 4' Τριανταφυλλάκος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μπόμπαν Κρτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιοκέ, Μανούσος, Ζάκαριτς (82' Κόρντιτς), Ενομό, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Τριανταφύλλου.

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καλλέργης, Δόρης (78' Ψάλτης), Κούφας, Σιατραβάνης (63' Ποζατζίδης), Κοροβέσης (11′ λ.τρ. Αποστολίδης), Γραμμένος (78' Καραγιάννης).

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθήνας), Μπάλας (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2023 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep