Πρωτιά η Athens Kallithea

Οι Κυανόλευκοι νίκησαν 1-0 την Καλαμάτα και κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Στην 1η θέση της βαθμολογίας βρέθηκε η Athens Kallithea στο τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό οι Κυανόλευκοι επέστρεψαν στις επιτυχίες και άφησαν την Καλαμάτα στο -4 και στην 5η θέση. Η Μαύρη Θύελλα ηττήθηκε 1-0 και έχει την άσχημη επίδοσης των τεσσάρων ηττών στα ματς με Χανιά, Athens Kallithea, Ιωνικό και Διαγόρα Ρόδου.

Ο Μπαράλες είχε δοκάρι στο 11' για τους φιλοξενούμενους και η Athens Kallithea που πίεσε στο δεύτερο 45λεπτο έφτασε στο γκολ στο 86'. Ο Λουκίνας με κεφαλιά - πάσα τροφοδότησε τον Μαρότα και αυτός σε κενή εστία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0
Σκόρερ: 86' σουτ Μαρότα
Δοκάρι: 11' Μπαράλες

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρότα, Μεχίας, Μανθάτης (86′ Ποζατζίδης), Μπουλούλης, Σίλβα (63′ Τσιντώνης), Ματίγια, Κυνηγόπουλος (86′ Ρομαό), Μουστακόπουλος (75′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους, Λουκίνας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας (82′ λ.τρ. Δημόπουλος), Ρόβας (70′ Αρναρέλλης), Τάτος, Ακόστα, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Μπαράλες (70′ Πασάς), Παπατόλιος, Άλβες.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2023 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep