Νέο βήμα 5άδας ο Διαγόρας

Οι Κυανέρυθροι έκαναν το 5/5 εντός έδρας, νίκησαν 1-0 τον Παναθηναϊκό Β και κράτησαν για πρώτη φορά την εστία τους απαραβίαστη.

Το απόλυτο νικών εντός έδρας διεύρυνε στα 5 ματς ο Διαγόρας Ρόδου. Στην αυλαία του πρώτου γύρου νίκησε 1-0 εντός έδρας τον Παναθηναϊκό Β και βρέθηκε στην 4η θέση. Μάλιστα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό!

«Κλειδί» της νέας επικράτησης ήταν το γρήγορο γκολ που σημείωσε στο 2' ο Τσιαντούλας με πλασέ έπειτα από σέντρα του Πάρντο. Στο 20' το Τριφύλλι είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά σε σουτ του Φουρτάδο η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Ο Διαγόρας θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, όμως στο 24' ο Μανιάς νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Μαργκόνο. Το πέναλτι είχε δοθεί για ανατροπή του ίδιου από τον τερματοφύλακα των Πράσινων.

Ο έμπειρος φορ έχασε δεύτερη ευκαιρία να βρει δίχτυα στο 66', όταν σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 1-0
Σκόρερ: 2' σουτ Τσιαντούλας
Χαμ. πέν.: 24' Μανιάς
Δοκάρι: 66' Μανιάς - 20' Φουρτάδο

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος (38' Αρίας), Δημητρίου (87' Σταματούλλας), Ιγκνιάτοβιτς, Μανωλάκης, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Φέκκας (77' Λούκιτς), Πάρντο, Μανιάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι (46' Μαρτίνης), Βουτσάς (65' Τουρκοχωρίτης), Μαντσίνι (56' Νταμπίζας), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λάμψιας (46' Αθανασακόπουλος), Λιούμης (56' Μπιλάλ).

Διαιτητής: Ρούσσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Ζούλης (Αχαΐας), Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 09 Δεκέμβριος 2023 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep