Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς

Ανταγωνιστική η ΑΕΛ, δέχτηκε την ισοφάριση (1-1) από τον Ατρόμητο στο 90'+5' στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι άφησαν ΑΕΛ και Ατρόμητος. Την Τετάρτη (06/12) το απόγευμα στο AEL FC Arena οι Βυσσινί έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 80', αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) στην τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι, όλα είναι ανοικτά για το εισιτήριο της πρόκρισης. Σημειώνεται ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στους «8».

Η ΑΕΛ στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο 45λεπτο και είχε μία καλή ευκαιρία με άστοχη εκτέλεση φάουλ στο 4' του Κώστα Παπαγεωργίου. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 15', όταν ο Σουλούκος έσωσε την εστία του σε προβολή του Βαλένσια.

Στο 64' οι γηπεδούχοι έβγαλαν κόντρα επίθεση και ο Μαρκετζάνι παραχώρησε κόρνερ σε δυνατό σουτ του Πεντρόσο. Στην εκτέλεσή του ο Ηλιάδης με κεφαλιά εντός μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Το 1-0 ήρθε από το πουθενά και έπειτα από τραγικό λάθος του Μαρκετζάνι. Σε γύρισμα αμυντικού ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε κακό κοντρόλ και ο νεοεισελθών Ογκμπόε που πίεζε ψηλά, του έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους Βυσσινί.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν το έβαλε κάτω και στην τελευταία φάση του ματς έφερε το ματς στα ίσα. Από σέντρα του Ρομπάιγ και κεφαλιά του Ηλιάδη ο Γιουμπιτάνα με εκπληκτικό πλασέ νίκησε τον Σουλούκο και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (1-1).

ΑΕΛ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
Σκόρερ: 80' σουτ Ογκμπόε - 90'+5' σουτ Γιουμπιτάνα

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79' Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Στάμου, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (72' Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου (72' λ.τρ. Ογκμπόε), Μπρου, Κοσονού, Πεντρόσο (66' Νίνο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομόνης (46' λ.τρ. Ιμερέκοφ), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κούεν (66' Καμαρά), Ντιρκς (66' Ρομπάιγ), Βαλένσια, Τζοβάρας (70' Βέργος).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΤετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2023 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep